Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 2400 680
Δευτέρα - Παρασκευή: 7:00 - 18:00 | Σάββατο: 7:00 - 15:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 250.00

Ενδοδαπέδια Θέρμανση

Τι είναι η ενδοδαπέδια θέρμανση;

Η ενδοδαπέδια θέρμανση είναι ένας τρόπος 

θέρμανσης ενός σπιτιού μέσω ειδικών εύκαμπτων σωλήνων που ενσωματώνονται στο δάπεδο. Είναι ένα αποδοτικό και προσιτό σύστημα, προσφέροντας πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα καλοριφέρ.

 Υπάρχουν διάφοροι τύποι συστημάτων ενδοδαπέδιας θέρμανσης διαθέσιμα. Η καλύτερη λύση ενδοδαπέδιας θέρμανσης για εσάς θα εξαρτηθεί από μια σειρά παραγόντων, όπως ο τύπος του έργου σας, το τρέχον σύστημα θέρμανσης και η πηγή ενέργειας.

 

  • Κατάλληλο για τα περισσότερα ακίνητα
  • Υψηλής ενεργειακής απόδοσης
  • Απελευθερώνει χώρο στο σπίτι
  • Πολυτελής αίσθηση ζεστών δαπέδων
  • Ευέλικτος έλεγχος μέσω ζωνών περιοχών του σπιτιού

 

Πώς λειτουργεί η ενδοδαπέδια θέρμανση;

Η ενδοδαπέδια θέρμανση ουσιαστικά λειτουργεί μετατρέποντας την επιφάνεια του δαπέδου σε έναν τεράστιο, αποτελεσματικό και αόρατο εκπομπό θερμότητας. Κάτω από το δάπεδο τοποθετούνται σωλήνες ή καλώδια θέρμανσης, τα οποία θερμαίνονται, για να ζεστάνουν το δωμάτιο από τη βάση. Ισχυροί, εύκαμπτοι σωλήνες χρησιμοποιούνται για συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης ζεστού νερού, ενώ τα καλώδια χρησιμοποιούνται σε ηλεκτρικά συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης.

 Επειδή η ενδοδαπέδια θέρμανση καλύπτει τόσο μεγάλη επιφάνεια, είναι σε θέση να χρησιμοποιεί πολύ χαμηλότερες θερμοκρασίες νερού από τα καλοριφέρ. Αυτό βοηθά στη βελτίωση της απόδοσης - ειδικά με μια αντλία θερμότητας - και επίσης θερμαίνει καλύτερα ένα δωμάτιο καθώς δεν υπάρχουν κρύα σημεία.

Για να συζητήσουμε το έργο σας ή για να σας κάνουμε μια προσφορά για αυτό συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας.


Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.