Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 2400 680
Δευτέρα - Παρασκευή: 7:00 - 18:00 | Σάββατο: 7:00 - 15:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 250.00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 250.00

Stopcor Solar

05.06.1499
Πώς λειτουργεί     Με την μέθοδο καθοδικής προστασίας STOPCOR  με ανόδιο μαγνησίου, επιβάλλεται τάση μέσω της θυσιαζομένης ανόδου (Καθοδική προστασία).  Η επιβαλλόμενη τάση καλύπτει και προστατεύει μεγάλες επιφάνειες μετάλλων με πολύ μικρότερη θυσιαζόμενη μάζα δραστικού μετάλλου (ανοδίου).  Το ρεύμα είναι απολύτως συνεχές και συμβατό για την επιβολή του στα άλλα μέταλλα, διότι παράγεται με φυσικό τρόπο.  (Εφαρμοσμένη ηλεκτροχημεία). Φορτίζει αρνητικά ,απολύτως ικανοποιητικά τα προστατευόμενα μέταλλα και ενώ η επιφάνεια ήταν άνοδος γαλβανικού στοιχείου δηλαδή αρνητικός οξειδωτικός πόλος, γίνεται κάθοδος ηλεκτρολυτικού κελιού δηλαδή αρνητικός αναγωγικός πόλος. Η προστατευόμενη επιφάνεια εξακολουθεί να είναι αρνητικά φορτισμένη αλλά η δράση της αντιστρέφεται και έχει προδιάθεση να πάθει αναγωγή και όχι οξείδωση. Η επιβαλλόμενη τάση πρέπει να είναι άνω του 1 volt και η ένταση άνω των 10 mA. To STOPCOR είναι ένα ανόδιο για τον ηλιακό θερμοσίφωνα, που τοποθετείται εύκολα, εξωτερικά από την εγκατάσταση. Αντικαθιστά τη ράβδο μαγνησίου ( ανόδιο για τον ηλιακό), που ρυπαίνει το νερό και είναι επιβλαβής στην υγεία. Πλεονεκτήματα    • Τοποθετείται εύκολα, εξωτερικά. • Δεν έρχεται σε επαφή με το νερό. • Δεν αφήνει κατάλοιπα στο boiler. • Καταργεί τη ράβδο μαγνησίου που μολύνει το νερό. • Επιβάλει τάση μέχρι 1,5V. • Δεν απαιτεί παροχή ρεύματος ή μπαταρίες. • Παρέχει πλήρη προστασία στον ηλιακό. • Διαρκεί  2 έτη. • Διαθέτει ανταλλακτικό. Οδηγίες Τοποθέτησης  STOPCOR® SOLAR Η εγκατάσταση της συσκευής περιλαμβάνει 4 βήματα: 1.Τοποθετούμε τη βάση στήριξης της συσκευής στην βάση στήριξης του ηλιακόύ θερμοσίφωνα. 2.Συνδέουμε το κίτρινο καλώδιο που καταλήγει σε ταφ με ενσωματωμένη τάπα και ακίδα τιτανίου στην είσοδο του κρύου νερού. 3.Συνδέουμε εξωτερικά το κόκκινο καλώδιο επάνω στην μεταλλική σωλήνωση με ένα σφιγκτήρα, αφού πρώτα απογυμνώσουμε τον χαλκό από το περίβλημα του καλωδίου. 4.Ενεργοποιούμε τη συσκευή προσθέτοντας 5ml νερού βρύσης με μια σύριγγα από την οπή στο επάνω μέρος του STOPCOR  Solar.(Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία  συμπλήρωσης νερού ανά 12 μήνες – Συντήρηση). Μέθοδος Ελέγχου  STOPCOR® SOLAR Ρυθμίζουμε το πολύμετρο στην ένδειξη συνεχούς ρεύματος και στη διαβάθμιση μέχρι 2 Volt Τοποθετούμε το ένα άκρο του οργάνου στην αριστερή βίδα και το άλλο στη δεξιά. Το αποτέλεσμα της ένδειξης πρέπει να είνα απο 1 Volt και πάνω. Αν είναι κάτω απο 1 Volt το αντικαθιστούμε με το ανταλλακτικό.Η βάση δεν χρειάζεται αντικατάσταση.
Είδος: Stopcor
Μάρκα: Stopcor
Από 52.50
47.00
Κέρδος: 5.50 (10%)
+
Αγαπημένα Σύγκριση
Διαθέσιμο
Παράδοση σε 1-3 μέρες

Πώς λειτουργεί   

Με την μέθοδο καθοδικής προστασίας STOPCOR  με ανόδιο μαγνησίου, επιβάλλεται τάση μέσω της θυσιαζομένης ανόδου (Καθοδική προστασία).

 Η επιβαλλόμενη τάση καλύπτει και προστατεύει μεγάλες επιφάνειες μετάλλων με πολύ μικρότερη θυσιαζόμενη μάζα δραστικού μετάλλου (ανοδίου). 

Το ρεύμα είναι απολύτως συνεχές και συμβατό για την επιβολή του στα άλλα μέταλλα, διότι παράγεται με φυσικό τρόπο.  (Εφαρμοσμένη ηλεκτροχημεία).

Φορτίζει αρνητικά ,απολύτως ικανοποιητικά τα προστατευόμενα μέταλλα και ενώ η επιφάνεια ήταν άνοδος γαλβανικού στοιχείου δηλαδή αρνητικός οξειδωτικός πόλος, γίνεται κάθοδος ηλεκτρολυτικού κελιού δηλαδή αρνητικός αναγωγικός πόλος.

Η προστατευόμενη επιφάνεια εξακολουθεί να είναι αρνητικά φορτισμένη αλλά η δράση της αντιστρέφεται και έχει προδιάθεση να πάθει αναγωγή και όχι οξείδωση.

Η επιβαλλόμενη τάση πρέπει να είναι άνω του 1 volt και η ένταση άνω των 10 mA. To STOPCOR είναι ένα ανόδιο για τον ηλιακό θερμοσίφωνα, που τοποθετείται εύκολα, εξωτερικά από την εγκατάσταση. Αντικαθιστά τη ράβδο μαγνησίου ( ανόδιο για τον ηλιακό), που ρυπαίνει το νερό και είναι επιβλαβής στην υγεία.

Πλεονεκτήματα  

• Τοποθετείται εύκολα, εξωτερικά.
• Δεν έρχεται σε επαφή με το νερό.
• Δεν αφήνει κατάλοιπα στο boiler.
• Καταργεί τη ράβδο μαγνησίου που μολύνει το νερό.
• Επιβάλει τάση μέχρι 1,5V.
• Δεν απαιτεί παροχή ρεύματος ή μπαταρίες.
• Παρέχει πλήρη προστασία στον ηλιακό.
• Διαρκεί  2 έτη.
• Διαθέτει ανταλλακτικό.

Οδηγίες Τοποθέτησης
 STOPCOR® SOLAR

Η εγκατάσταση της συσκευής περιλαμβάνει 4 βήματα:

1.Τοποθετούμε τη βάση στήριξης της συσκευής στην βάση στήριξης του ηλιακόύ θερμοσίφωνα.
2.Συνδέουμε το κίτρινο καλώδιο που καταλήγει σε ταφ με ενσωματωμένη τάπα και ακίδα τιτανίου στην είσοδο του κρύου νερού.
3.Συνδέουμε εξωτερικά το κόκκινο καλώδιο επάνω στην μεταλλική σωλήνωση με ένα σφιγκτήρα, αφού πρώτα απογυμνώσουμε τον χαλκό από το περίβλημα του καλωδίου.
4.Ενεργοποιούμε τη συσκευή προσθέτοντας 5ml νερού βρύσης με μια σύριγγα από την οπή στο επάνω μέρος του STOPCOR  Solar.(Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία  συμπλήρωσης νερού ανά 12 μήνες – Συντήρηση).

Μέθοδος Ελέγχου
 STOPCOR® SOLAR

  1. Ρυθμίζουμε το πολύμετρο στην ένδειξη συνεχούς ρεύματος και στη διαβάθμιση μέχρι 2 Volt
  2. Τοποθετούμε το ένα άκρο του οργάνου στην αριστερή βίδα και το άλλο στη δεξιά. Το αποτέλεσμα της ένδειξης πρέπει να είνα απο 1 Volt και πάνω. Αν είναι κάτω απο 1 Volt το αντικαθιστούμε με το ανταλλακτικό.Η βάση δεν χρειάζεται αντικατάσταση.
Είδος:
Stopcor
Μάρκα:
Χρώμα:
Λευκό